Vad har hänt?

Uppdatera lite grann då
I onsdags var Jag, Matilda och Tilde ute och flängde, var både på Hälla och Krikslund för lite shopping. När Jimmy kom hem från jobbet for vi direkt iväg för att inhandla pressent åt Tilde som fyllde ett halvår ;) Känner att hon har lite obetydliga leksaker, så vi köpte en ratt som vi fäste på gåstolen, och på den var det förstås mycket knappar och spakar som har ljud för sig! Jag ville att hon skulle få ett tygpiano som hon kunde ha på golvet så att hon vill ligga där längre stunder och inte sitta för mycket i gåstolen, men har Jimmy bestämt sig så blir det så, Emma får alltid ge sig för att hålla husefriden ;)
Och igår vart det en liten shoppingrunda med Emmelie och Theo, våra bebisar skulle få en riktig solhatt.. Så söta ungar, älskar dom båda.
Tilde har börjat prata som tusan (bebis språk), jag och Emmelie satt och pratade i soffan och så hörde vi Tilde bla bla bla bla.. Hahahah tycker vi bara pratar skit!

Idag ska vi hem till Sura och hjälpa till att rulla gräs och så ska morfar snart bygga en altan, så snart kan vi både grilla och äta ute :)
Och på lördag blir det 30 års fest, så då kommer barnvakterna från heby!! Jag och emmelie går dock inte på kalas innan Tilde har somnat, så vi får små starta lite hemma med ett glas vin =)


Tänder som spökar S=

Jo minsann, tror Tildes tänder håller på att träda fram.. Kommer nog inte komma upp fören nån månad, men finns ju ett stadie före det, då det kliar och tänder som knakar i tandköttet som vill komma upp så småning om!
Varit och är väldigt kinkig med maten vill ej äta fast föda utan går bättre med välling, stoppar jag in skeden i hennes mun, bara gnider hon tandköttet emot! Och så är hon en aningen gnälligare än vanligt, så jag är helt säker på att det är gaddar som spökar!!

Nyss hemkommen ifrån Coop Forum, vart en promenad dit för att handla Tilde Mat och hämta ut piller åt mig på apotek mården !!
Snart ska här lagas lunch och sen blir det TvN för hela slanten, mitt på soliga dagen.. Sverige-Tjeckien, vinner dom nu är det final som gäller..
Tyckte dom hade en väldigt dålig start, men dom spelar kanon nu ju och kan knäppa dom riktiga proffsen som tackade nej på näsan =)

Jimmy är och fiskar med sin bror, åkte 5 imorse.. men dom skulle också komma hem och se hockeyn, så dom är väl hemma snart!!

PuSs&KrAm

Mera Mera

Soool vill jag ha .. Öss på bara !! Varit en sån kall och lång vinter så detta är ju bara såå uppskattat!
Gick till jobbet på förmiddagen och fika med Agneta som hade rast, så vi satt utanför Hagalidsgården och njöt av en kopp kaffe i solen.
Sen åkte jag och matilda till vallby och kolla på djuren, inte så jätte kul nu när inte Tilde fårstår så mycket, men skönt att komma iväg och se nått annat! Sen tillbringa vi eftermiddagen i lekparken hos oss där också Jessika, grannar och massa barn var också.. Nice nice!!
Sen kom min kära sambo hem och som vanligt står maten på bordet, idag blev det panerad torsk,potatis och kall sås!! Men inte mer än rätt när jag inte jobbar och sliter.. men tro mig att jag ska påminna honom när jag jobbar och får korv med bröd när jag kommer hem, kan bli en färdig grillad kyckling från Ica också!! :)
Sen efter maten åkte vi till Tildes Farmor på en kaffe. Mycket bra dag idag!
Imorgon ska vi till BVC och Tilde ska få spruta.. Ska nog promenera dit om vädret är som det ska!!
Och Tilde ligger nu och sover i hennes säng utan att jag nattat henne.. Å så skönt att det gick så bra också!!


Sooooooool och Varmt

Dagen startade med en promenad med Emmelie&Theo till gryta, hon skulle hem till sina päron och Jag&Tilde bestämde oss för att ta sällskap en bit, vände hem vid Ica grytan. Väl hemma vart det lite bus med min tokfia.
Sen skulle det lagas mat tills Jimmy kom hem, som hade vart och skruvat Saab, det bjöds på lax, pressad potatis och romsås. mums.
Ingen tid fick spenderas inomhus så när vi slängt i oss maten, så vi åkte ner till hamnen och kolla på båtar och köpte oss en glass.. Träffa också Pontus och ligan som precis kom in från en dag på sjön, skapligt brända :)
Nu sitter vi mest och är allmänt sega, slå på en film kanske.. Tilde fick nyss en flaska välling och somnade sittandes i mitt knä, så hon ligger och sover för natten nu hon!!

Sen måste jag bara be om ursäkt för min milda dyselexi, vet inte om det är att jag är helt värdelös på att stava eller att jag bara är slarvig, men har gap skrattat när Jimmy har rättat till mina fel.. Helt otroligt ju..Sabb.. Vad är det?? Jo Saab ska det ju vara .. jaja  Kanske ska sätta in nå rättnings program eller nått /=

Bye bye

Vilken pest ..

Nu har både jag och jimmy varit sjuka i det såkallade magsjukan (pesten själv).. Pratade även med min mor på telefon både lilla syster Mollie och lillebror Charlie har varit magsjuka .. Mollie är det fortfarande och är just nu inne på barnakuten för att få lite dropp tror jag, vart sjuk i 4 dagar, stackars liten. Skönt att veta att det inte var jag som var skyldig till det utan det har hon fått på dagis. Ska snart ringa och höra hur det är med Mollie gumman.
Vart lungt idag annars, städat som en tok igen och bäddat rent i sängen IGEN.. haha
Sen blev det en promenad för oss alla tre innan det var dags för välling och hockey . Nu ligger Tilde och sover och Jimmy ligger på soffan och kollar hockeyn Finland-USA, det gör ju jag med men är inte riktigt så intresserad när det inte är sverige som spelar.. När Sverige spelar taggar jag till såklart ;)



Full fart framåt

Jag det kan man verkligen säga Tilde bara springer runt i gåstolen och in i möbler pang säger det bara.. Börjar också sakta med säkert åla sig framåt, om någon  vecka kanske hon kryper runt här inne!
Min Bästaste bebis.

Matilda stod utanför min dörr kl 9:30 och ville ha lite kaffe.Trevligt med sällskap till morgon kaffet.
Sen tog vi och packa ihop grejjor till Tösen och in med vagnen och oss i bilen och for till Hälla. Vart inte så mycket sh
opping men skönt att slå av nån timme!
På vägen hem kom det en galning och körde nog 110 och hade däcket precis på vägmarkeringen som går mellan E18.. Tyckte han åkte jävligt nära oss, jag morrade att hoppas fasiken snuten kan stå och skjuta där framme, efter kommer en civilare och han åkte dit! ;) Fattar inte vad folk har för problem, spelar liksom ingen roll om man höjer hastighetsgränserna på vägarna för dom ska alltid överskridas av många..
Hem sedan och laga lite mat Fläskkotlett,potatis& Hot Bea och en smaskig sallad!
Badad bebis och nu ligger hon och sover men tror nog att hon vaknar snart för att få sig en flaska välling!!

Det får bli allt för denna gång.. :)

Hejsan hejsan

Hej och hopp!! Här rullar dagarna på som vanligt.. Jimmy är nu ute på jobbet och tar hand om vår nya familjemedlem Saaben!! Äntligen en kombi bil, slipper plocka isär vagnen i 2 delar när man ska nånstans.. Men är ju inte bestämt ännu hur vi ska göra men jag röstar för Saab iaf!!
Hade tänkt att ta en promenad nu medans Jimmy håller på med sitt men jag går inte ut i detta gråa väder, hade jag haft regnskydd till vagnen kanske jag hade gjort det,men vill inte vara 3 km hemifrån och det börjar regna så Tilde blir dyngsur! Måste köpa det snart + myggnät som är ett måste i fjällen i sommar.
Nu vill både jag och Tilde att Pappa ska komma hem så vi kan åka till maxi och handla, ikväll inväntas besök ifrån hebyskogarna.
Nu ska jag pyssla om min lilla Älskling som är väldigt gnälling för tillfället och tror att det är tänderna som spökar, då får man vara gnällig..

Hej då!!!


Sjukstuga

Ja usch och fy.. Har kräkts 4 gånger i natt. Mått bra förutom att det kom små kräkperioder.. Konstig magsjuka var det iaf. Mår bra nu och både Jimmy och lilla Tilde som jag vart så orolig för har klarat sig verkar det som.
Och nu lite positivit i eländet:
Igår var jag och mormor och hämtade dopklänningen hos morfars kusin i hallsta.. Hur fin var inte den då, kommer se ut som den prinssesa hon är. Såg ut som ny!!
Nu ska jag bara invänta att Tilde ska vakna ifrån sin power nap så ska hon få sig ett bad och en flaska välling sen var hennes dag slut!! Blir inte så mycket mys idag med lill skruttan fast det är så svårt att låta bli. Imorgon ska vi ta igen allt..Tur att hon haft pappa hemma idag som har fixat och donat med det mesta!

Sen blir det till att ligga på soffan och kurrera hela kvällen man är ju trött efter nattens springande!!


Hej hopp

Dagen har tillbringats med Emmelie och våra Trollungar.. Tilde blir så glad när hon ser Theo och Theo blev ledsen och såg lite rädd ut när han såg Tilde..Hihi Satte oss i solen på en bänk i våran lekpark medans barnen sov så skönt i sina vagnar!! Och så kom en gammal jobbar kompis förbi som har gått i pension, har tänkt mycket på henne hur hon har det, då hon inte har någon att umgås med förutom sin son som lämnat fågelholken!!
Tänkte att HUR ska hon klara sig från att jobba när det var där hon fick ut det sociala och hon tyckte verkligen om jobbet. Men hon mår så bra så och åker till Polen (hennes hemland) i flera månader i stötten!! så kul att se att det fortfarande var den pratglada och spralliga Irena!!
Vart även en promenad ner på stan också på eftermiddagen!!
Nu ligger min skrutta och sover så sött i sin säng och jag sitter här bänkad framför Tv n /datorn.
Imorgon ska vi till sura, hade tänkt att svänga in på öppen mottagning på BVC innan, för att mäta och väga lillan, så kul, speciellt nu när hon äter mat och dricker välling!!
Sen kommer Tildes pappsi till sura efter jobbet och vi ska bland annat åka och hämta dopklänningen i Hallsta.. Min gamla dopklänning.. Ska bli kul att se den efter si sådär 23 år ;)

Hörs snart .. En Kram dig kära bloggläsare

                                  

Min födelsedag

Japp det är ingen vanlig dag för det är gamla Emmas födelsedag Hurra Hurra hurra!! Mycket bra dag och tack alla som för uppvaktningen!!
Fick mycket fina & bra presenater och framför allt såå fina blommor, blir som ett nytt hem..Stefan, jimmys bror var en hejjare på att välja blommor, jätte fina, dold talang ;)
Ja dagen har sprungit iväg och Jimmy&Stefan är och kvälls fiskar, så jag och Tilde ska laga lite mat kassler&ris,och såklart gör jag en sorts gryta av det hela, kan bli lite torrt annars!!
Och ikväll kommer mina homies och spelar Monopol igen, gick ju himla bra för mig igår.. Drog in flera tusen ;)
Och Jimmy min lilla Älskling åkte ut först av alla och jag ville bara ge han av min överflöd av pengar, men det är ju bara ett spel komma jag fram till, till slut.
Nehe laga mat var det och sen blir det en varm dusch, huvudvärken börjar krypa på känner jag, kan nog vara allt kaffe som man hällt i sig..

Imorgon kommer min pappa, det ser vi fram emot !!

Hej pa

RSS 2.0