Mini semester är i full gång

Som sagt gick av tisdag morgon och går på onsdag veckan efter, åtta lediga nätter blir det!!
Kom hem tisdag morgon och var i valet och kvalet -ska jag gå och lägga mig eller vara vaken i tanke på att jag inte ska ut och jobba igen på kvällen. Kom fram till att jag fick sova 1 timme sen väntade tvättstugan.
En timme har gått och Emma tar den väl fyllda gekås säcken och spatserar till maskinerna 3 hus bort.
Fick sova ytterligare 45 min sen var maskinerna var färdiga. Sen rulla dagen på med städ, fika besök, hämta Tilde från dagis, laga mat, natta Tilde, Jimmy åker sen och spelar hockey och Emma vet inte hur hon somnade men förbaskat fort gick det, jag fick inte se färdigt på 112 på liv och död som gick på vår tv.
Mammas sambo, lillasysters pappa Mattias ska vara med i programmet i något av avsnitten, tror det första skulle sändas i morgon fredag ifrån Köping, spännande!!

Idag gick jag och Tilde upp till ica på skallberget för att handla mjölk.
Hon knata på och var så duktig, väl där inne stod det en liten kundvagn som Tilde skulle ha, mamma fick inte hjälpa att styra fast jag var tvungen annars kör hon rakt på folk. Varje gång jag nuddade vagnen, puttade hon bort armen och säger bestämt SLÄPP, Haha jag får i smyg ( rädd för min unge) styra vagnen lite, men tametusan kommer hon på mig hela tiden, tur att det bara var mjölk vi skulle ha ;-)

Lite sömn på det här så ordnar sig nog morgondagen till det bästa!!
Vår älskade pappa Jimmy fyller 31 år imorgon


Ett slut

Det kom ett slut på denna helg, två nätter kvar sen 8 nätter ledig, fint som smör!
En disk maskin har flyttat in hos oss denna helg.
När jag vakna efter nattens jobb igår var tildes farmor och Kenth hemma hos oss för att dra sladdar och koppla ihop så den funka, nu är det slut på 4 diskar om dagen!!

Tilde ska till dagis imorgon vilket jag tror hon kommer uppskatta, då hon haft lite långtråkigt när vi haft henne hemma denna vecka (tänder som givit snor och lös mage)..
Men har försökt underhålla henne med skogspromenader, ritblock och såklart hennes favorit filmer som hon inte kan leva en dag utan!!

I morse då jag kom hem från jobbet åt jag och Tilde frukost ihop, sen gick Tilde till sitt kök och tyckte att vi skulle gå direkt på lunchen, hon lagade mat och bjöd mamma, dockorna och hennes lilla Pippi figur på det, mums tyckte vi alla att det var ;-)
Så kul att se hur hon snappar upp allt vi gör med städ, matlagning och sov rutiner som hon sedan utövar på dockorna ibland på oss också. :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1803078/images/2012/pic_184660569.jpg" class="image">


En onsdag!!

Dagen började som vanligt, frukost och lite film.. Senare på förmiddagen gick vi ut, blev en sväng till affären och en liten promenad i skogen, bland kottar och pinnar.
Lite lunch i magen och sen kom min morfar som skulle sitta barnvakt då jag skulle på arbetsplatsträff på jobbet, gjorde fika till morfar och Tilde, så dom kunde mumsa mens jag var borta.

Nu på kvällen blev det en kvälls promenad, något jag kommer att fortsätta med dom kvällar inte gymmet kallar, så otroligt skönt!! I med musik i öronen och bara gåååå ;-)


Full späckad dag

Vaknade halv nio av att min dotter står vid sängkanten och säger "titta onja nu"(Ronja rövardotter) söt unge. Upp ur sängen fort innan hennes ljuva stämma ändras ;-) dagen fortsatte med frukost, hem till mormor, jag till tandhyginisten, åka hem, laga mat, träna, äta mat, duscha, gå till jobbet och här är jag nu. Under dagen, hemma hos mommo har Tilde för 2 gången bajsat på toa, tog henne på toa 4 gånger på hennes begäran på den fjärde gången kom det och mamma blir så glad att tårarna nästan kommer, men mest för att hon blir så himla glad och stolt :-)Tilde tittandes ner i toan och mamma sittandes på golvet och det lyser om oss båda, vilken lycka ;-) Vill också få med i detta inlägg att Tilde fått en syssling den 8 jan, super söt liten flicka, så snart får vi lukta och Pussa på bebbe <3

Nu är det snart dags för rond 2 !!

Kraaaaam


RSS 2.0