Hej och håå

Dagarna rullar på och det har inte hänt så jätte mycket i fam Berg/johanssons liv sen sist .. Men ska försöka skrapa ihop något.
En sak som är viktig att ta upp är att våran lilla gumma vänt på sig alldeles själv och inga armar ivägen som det varit tidigare. Två gånger till och med, åå vad vi berömde henne och hon tyckte att det var sååå roligt..
Emmelie Henriksson och Theo Wattle har vart här idag och haft ett vakande öga över Tilde medans mamma tvättade .. Vill inte krångla med vagn och på och av med ytterkläder och en arg Tilde får jag också..Ingen höjdare!! kanske när hon blir äldre!! Men vi tycker om när Emmeli&Theo kommer och gör oss sällskap och så äter vi ofta lunch ihop också!!
Fick ett snabbt besök av matilda&patrik på em/kvällen !! fick se era tattoo, såå fina såå!! =)

Nehe en kopp varm dryck och sen inta sängen.. zzZZZzZZZzZZ

BVC dag idag!!

Vaknade klockan 9 idag Tilde som bara brukar sova till 8..Är väl för att vi fått sommar tid skulle jag tro.. Åhh vi som skulle gå till BVC som jag vid det tillfället trode vi skulle vara hos kl 10:30 .. Vi skulle aldrig hinna göra oss iordning och vara där på 1 1/2 timme så det blir bilen!!
Just när vi skulle till att åka kollar jag en extra gång i kalender.. Ne då vi ska vara där 11 : 30 så det blev som bestämt att dra med Theo&Emmelie ut på en promenix!! HÄRLIGT!! Tilde väger för tillfället 5705 g och är 58 lång!!

Det börja regna precis när vi kom hem, känns så skönt att det kommer regn istället för snö så det vita på backen försvinner snart!!
Lunchade med emmelie och sen kom Matilda och våldgästa ;)
Till middag blev det kyckling gryta gjorde efter ett reccept som jag fick från min kära kollega&vän Agneta  .. såå gott
Nu ska jag natta min plutta sen blir det väl en film innan vi sluter våra gröna!!

Eskilstuna hela dagen!!

Jag&Tilde styrde bilen mot E-tuna i morse och mötte upp min Mor,mattias&Mollie på tuna-park.. Vart en hel del som följde med oss hem..
Pontus&Veronika kom sedan och mötte upp och vi åkte till ishallen där älskling spela ishocky..Såå Duktig så
Tilde kvar och shoppar med mormor =)  Var så himmla många matcher så vi åkte sedan till sura och avsluta med mat och lite kaffe.
Nu ligger min lilla unge däckad efter en hel dag.. skulle igentligen till pontus för filmkväll med så onödigt kom vi på att krångla med Tilde när hon varit ute och flängt hela dagen så det blir den egna soffan ikväll med massa lördagsgodis ;)

Dagens inköp ::: 3 Bodys, 2 par byxor, en luvtröja, tunnare mössa, ett par rosa solglasögon och EN TILL JACKA .. Hmm lite tunnare dock..

Nu blir det mys!!

     

Tilde shoppar =)

Idag har det väl inte hänt så hemskt mycket haft besök hela dagen av Emmelie&Theo och sen kom klutten en stund också =)
Sen for vi ut till hälla Jag,jimmy&lilla Tilde gumman!!
Hon fick en stol så hon kan sitta med oss och även en vårjacka,skor och ett par tunna vantar!!
Imorgon blir min lilla sockersöta Tilde 4 månader helt otroligt ju..
kanske ska ta en tripp till Sura hon och jag medans pappsen jobbar, dom saknar nämligen henne nere på byn  ;)
Kanske när man ändå är ute och åker att man åker förbi Hallsta till Morfars kusin och tittar på min dopklänning jag hade i kyrkan.. Skulle vara så himmla kul om Tilde kunde ha den!! Men får se hur välbehållen den är först!!

Lite bilder från Tildes shopping tur idag!!!







En bra Onsdag!!

2 Koppar kaffe och dagen kunde börja.
Emmelie kom hem till oss och vi tog våra trollungar och promenerade till babymassagen på Gryta.. Dom fick ett Diplom dom små liven!!
På tal om att Tilde inte ger ifrån sig ljud när hon är glad,skrattar, ler eller vad man ska säga idag gjorde hon det verkligen. Hon skrattade ut Theo. Theo stod och hoppade framför henne och hon skratta !! Man vill bara pussssa pussssa pusssa.. Dom är så söta dom två!!
Imorgon ska jag dra ut Jimmy på Ikea och köpa en stol till Tilde så hon kan sitta med vid matbordet, det vill hon har hon sagt ;)
Sen ska det väl kanske bli en vårjacka också.. !!


Heeej&Hååå



Vad har hänt sen senast?!?!

Helgen som var blev en trevlig en.. Kusin med fam och Matilda&patrik på besök det blev mycket prat, Mycket kaffe och en och annan öl för vissa!!
Vart lite scharader, så himla barnsliga vi var där för en stund men det var otroligt kul.. Tur att Tilde&Melvin sov annars hade dom skämts över oss ..haha
Har väl inte hänt speciellt mycket, vardagarna rullar på som vanligt mycket fort nu när Tilde kommit till världen *Älskade Unge*
Hon har börjat skratta med läte, hjärtat smällter när man får höra det, händer inte så jätte ofta men kan leva länge på det när det väl händer.. Men flinar med en stor mun varje dag iaf.. Och babysitter åker hon ur om man skulle glömma spänna fast henne, sånt himmmmla drag i den nu!!
ÅÅ Höll på att glömma vi har ju förtusan bokat DOP, kunde inte fått ett bättre datum 6 Juni NATIONALDAGEN.. Så ni som ska bjudas får väl en inbudan senare ;)
Så nu återstår en massa planering kring det!
Haft Matilda&Patrik här idag så mysigt. Sen blev det lite mat när Älskling kom hem Spagetti&köttfärsås..haha ovanligt äts typ 1-2 gånger i veckan här!!
Sen blev det till att handla lite med Emmelie som vanligt =)
Nu ska vi slå på en film innan vi sluter ögonen för dagen..


   <----Tilde Belina Berg


Underbara dag!!

Den vanliga morgon rutinen rullade på även idag frukost till Mig&Tilde sen blev det som vanligt att röja undan lite finns alltid något att göra. Och så vart det 3 koppar kaffe på det =)
Sen drog vi på oss kläder och promenerade i ett härliga vädret till Gryta för Tilde skulle få lite massage av mamma, där träffade hon sin kära vän Theo också, verkade som om dom kände igen varann lär dom ju göra vid det här laget!!hihi träffas ju typ varje dag.
Pappa kom hem som vanligt runt 17 och då gjorde vi käk Panderad fisk,potatis och en kallsås till Mums..
Och så har vi även tvättat 80 kilo tvätt också... haha så mycket har det aldrig varit förr!¨
Imorgon ska Tilde&Jag till Sura och hälsa på dagarna går lite fortare med sällskap. Vi ska även hälsa på min mammas ögonsten Paragon som fick åka till sjukhuset imorse pga av sitt förbaskade öga och han vart kvar där så imorgon ska han få lite godis.


Trevlig Måndag

Måndagen började med en flaska mat till Tilde och en tallrik gröt till mig, sen gjorde vi oss iordning och åkte en väldigt tråkigt väg till Hogsby utan för Heby. Usch så tråkigt att åka bil själv eller jag åkte ju med Tilde men hon är inte så mycket till sällskap somnar ju efter 2 sekunder både dit och hem hihi sötnöt.
Väl där tog vi en promenad på en skogsväg, skulle lånat jimmys skridskor för det var bara glans is på vägen.
sen tog vi även en tur till Dannes pappa (Min Morbror) och hälsade på han på jobbet. Inte fullt så trevligt med tanke på att han jobbar på slakteriet men när vi var där var det bara styckning på schemat som tur var annars hade jag nog vänt om.. Usch fattar inte hur man klarar av skiten!!!
Imorgon bär det av till sura, ska på en hus visning.Inte för att jag tror det blir något, huset får säkert många bud, men man måste gå för att ha en chans, man vet aldrig kanske inte är så många spekulanter som man tror det ska vara.
Nu har vi nyss käkat spagetti&köttfärssås och ska snart sätta oss framför tv n och slå på en film som vi lånat av Pontus  A Perfect Getaway verkar ganska bra.

         

Over and out

Föräldragruppen

Dagen började med att fixa iordning Tilde&Mig själv för att ta vagnen och gå till gryta och delta i föräldragruppen, där teamat var MATSTART!! Vår lilla flicka har blivit så stor att hon ska få börja smaka och utforska. Undra när vi ska starta ihelgen kanske???
Sen kom Tildes pappa min Älskling och hämtade oss för att sedan äta en bit mat både vi och Tilde var vrål hungriga =)
Sen måste jag bara tala om att jag har skapligt ont där tatoon sitter hoppas verkligen det ger sig snart /=
Nu sitte Mollie hos syster yster och jimmy som hon tycker så mycket om, medans mamma&mattias är nere på stan och käkar =)

Min bebis --->


Tatoon

Nu är den färdig och jag blev så nöjd. Tack Andreas Berg!! Har även sagt till att jag ska ha Tilde+födelsedatum på handleden, så det blir en till inom kort!! Men det blir den sista. Eller det kan ju bli en till bebis men då har jag ju även en handled till att sätta på ;)
Men så ont det gjorde att sätta färg. Har hört att det skulle vara mer smärtfritt men det var 7 gånger värre..tyckte jag iaf.
Kommer bild på tatueringen inom kort, har för tillfället den inplastad.

Hejpa hejpa

Vår i luften

Har verkligen varit det kallaste och snöjävligaste året hittills, men nu börjar jag se ett ljus i tunnen det är vår i luften.
Är väldigt rastlös av mig och detta väder som vart har jag inte velat ut och fara så mycket med Tilde i bilen, nu när vi går mot ljusare tider kommer jag förmodligen inte spendera tiden hemma så väldans mycket. Utan tar min bebis och åker ut på äventyr ;) Men det har istället blivit massa promenader med barnvagnen så som man föreställde sig att det skulle vara när man fick barn.. bara mysss
Nu vill jag ha sommar eller iaf riktig vår.
Tilde är idag 3 månader och är en väldigt glad tjej men även börjar man inse att det kommer bli en envis flicka att brottas med vid trotsåldern.. kommer nog sätta mamma&pappa på prov =)
Men hon är det bästa som hänt oss våran flicka.. LOVE YOU TILDE

Har även gjort en tatuering hos min mammas kusin som öppnat en studio väldigt nöjd.. Här är en bild på den utan färg!!

Färgen sätts 11 mars =)


Den 26 November

Den 26 November kom våran lilla Prinsessa som fick namnet Tilde Belina Berg.
                                     FÖRLOSSNINGS BERÄTTELSE
Jag åkte upp på förlossningen för att bli undersökt, vart påkopplad med en massa prylar.
En läkare tog beslutet att jag skulle få bli igångsatt pga högt blod tryck och 10 dagar över tiden. Gjorde mig inget.
Jag sa till Jimmy att han kunde åka och jobba för det kan ta 1-2 dagar innan värkarna kommer.
Fick pillert kl 10:10  och runt 11 fick jag små värkar och 13 tar värkarna i.
Kl 13:53 har jag täta värkar och är öppen 6 cm och blir ner rullad på förlossningen.
Jimmy parkerar bilen 14:55 och jag började krysta strax efter att han kommit och vår lilla flicka flög ut 15:20 "kanon kulan" blev hennes namn på förlossningen fick vi veta efteråt =)
Tilde Blina Berg vägde 2640 g och 46 lång liten för tiden.
Att föda var verkligen en upplevelse och en upplevelse jag gärna upplever en gång till.

 Mamma&pappa`s Älskling

**Vårt liv innan Tilde kom **

Emma heter jag och bor i Västerås och uppvuxen i Surahammar.
Jimmy träffade jag 2 september för 6 1/2 år sedan på Mc Donalds skrapan.
Han kom fram till mig och gav sitt nummer och vi träffades såklart efter det.
Vi förlovade oss 2008.
Föräldrar skulle vi bli November 2009.

SO HAPPY!!


RSS 2.0