18 mars

Tilde är så gott som frisk nu bara lite hosta som kan komma efter mycket bus. Men den kan sitta i länge med erfarenhet sen förr ;-)
Men hon är pigg och glad men uttråkad, så imorgon ska hon få ut och leka en stund i lekparken som hon tjatat om hela vecka och sett andra barn ute i det fina vädret vi haft !! Då tycker man synd om henne, men man får hoppas att hon innerst inne förstår sina föräldrars beslut om att vara inne.

Nu är snart helgen slut och jag får vara ledig ett tag. Men eftersom Tilde nyligen blivit frisk så blir hon hemma imorgon från dagis.
Så blir direkt hem efter jobbet och umgås med henne och göra dagen till det bästa efter mammas förmåga efter natt jobb!! Men lekparken blir det en stund för det har jag lovat henne <3

Nu är pausen slut och vi ska nu ta tag i städning av toaletter at hagalidsgården ;-)


16 mars

Idag fick det vara nog... Tilde sov närmare 2 timmar på eftermiddagen och vaknar och bara ligger, ögonen orkar knappt vara öppna.. Jag trodde kanske att hon skulle pigga på sig efter hon sovit.
Så hon fick åka till doktor för att bli lite undersökt och ta lite prover..
Bättre att få in antibiotika innan helgen om det skulle vara så att hon behövde det.
Men undersökningen och prover var bra, så vi åkte hem igen med ett recept på hostmedicin!! Väl hemma är hon pigg och vill ha smörgås, frukt och ost!! Och har inte haft feber på kvällen heller, hoppas hon är piggare imorgon!! Vill ha tillbaka mitt söta älskade monster igen som springer och härjar hela dagarna ;-)

Tänkte att jag skulle träna idag innan jag åkte till jobbet för att sen sola och duscha på jobbet innan jag börja!! Gymet stänger tidigare på fredagar men inte fasiken trodde jag att dom stängde 7, där stod jag 5 över 7!! Hade jag kommit 10 min tidigare hade jag kommit in. Grrrrrr
Så strunta i allihopa och åkte hem!
Brukar inte träna då jag har ett par nätter framför mig på jobbet,men kände mig otroligt pigg.

Natti natti till er som får sova ;-)


15 mars

Tycker Tilde har vart lite mindre i farten idag.. Hoppas hon blir frisk snart våran stackars liten :-(
Våran dag har väl inte bestått av så mycket annat än att tillbringa tiden framför olika favorit filmer och lite lek på rummet då orken hos henne fanns!!
Tilde blir väl som många andra väldigt dålig på att äta när hon är sjuk och även dricka!! Men hon fick i sig vätska genom medicinerings sprutan, det tyckte hon var kul, fick då i sig massor av saft ;-)
Har haft lite plock på bordet som hon kunnat äta under dagen som ostbågar, jordgubbar och massa annat som hon tycker om, men har även då bara pillat!!
Tur att hon äter välling innan sängen så man vet att hon får i sig lite viktigt i magen..
När pappsi kom hem åkte jag och Sofie och träna, kändes som att det behövdes när man inte vart så mycket i farten under dagen.
Han har nu åkt och fixat med farbror Stefans bil och jag väntar kaffe besök :-)


Har fått frågan om att bli fadder till selinne när hon och Melvin döps.. Hur glad blir man inte. Super glad blir man.!!
Tack kusin Daniel och Tina


14 mars

Ska väl hålla denna blogg lite levande med att älta våran vardag :-)
Just i detta nu har våran Tilde feber och hosta, dock är hon ungefär lika pigg och galen som vanligt bara att det kan bli lite mer påfrestande då man inte kan gå ut och busa av sig energin som man egentligen inte ska ha när man är sjuk !! Men är väl skönt att hon är pigg annars får man vara orolig istället!!
Annars flyter allt på som vanligt, jobbat två nätter så Jimmy har fått vabat 2 dagar, men nu är jag ledig tills helgen så då tar jag över och pysslar om vårt hjärta !!

Hjälpte min mor att flytta hästen i söndags till ett stall lite närmare både
jobb och hem.
Vilket stall!!säger bara lyx. Skulle kunna flytta in i en box själv men det skulle Inte Jimmy tycka var en bra ide, så får väl suga på den karamellen :-)

Nehe kl snart 22:00 vilket betyder att Emma kommer tillbringa en timme framför tv n och big brother


RSS 2.0