Dag 6 utan pappsi

Nu saknar vi pappa här hemma och längtan vart ännu större när det trillade ner ett gulligt kort från honom ÄLSKAR.... ÄLSKAR......ÄLSKAR!!!!
Kan tyckas löjligt MEN när man är van att ha någon hemma, iaf brevid sig i sängen varje natt så känns det tomt efter ett par dagar.. Men jag får se det från den ljusa sidan, jag tar tag i saker jag kanske annars skulle skjuta på, tex städa mitt bomnedslag till garderob, rensa bland onödiga sparade papper och helt enkelt få lite mer ordning i livet ;) hihi

Tildes Nattning/sovbestyr går hur bra som helst och detta är nu natt nummer 6 som hon sover i sin säng. Vi är back on track :)   Nu behövs bara en ny säng eftersom  spjälsängen är ganska smal så har hon inte så mycket att vända sig på när man tar bort ena sidan av spjälet. Men det ska vi väl kunna ordna snart hoppas jag !!!!

Så himla mysigt när hon kommer in till våran säng på morgonen, sätter handen på kinden och kittlar samtidigt som hon säger killikillikill  .. hahah underbara bästa Tilde.


Nu ska jag lägga mig och kolla på OC, snart sett färdigt alla avsnitt på ganska kort tid .. Är ju ett par ;) 
Natti natti

Semester

Semestern har dragit igång och min Jimmy har i vanlig ordning åkt till villhelmina med grabbarnagrus för fiske, en heeel vecka detta år.. Det går bra än så länge men saknaden kommer snart krypa på, det vet jag. Men det ska bli sååå kul att se hur Tilde reagerar över att få hemma pappa, hon som blir alldeles till sig av glädje när vi kommer hem från en arbetsdag :)
Tilde har en tid sovit hos mamma&pappa men vi kände väl för ett tag sen hur vi saknade att bara lägga henne och hon somnade direkt och så hade vi våran egen tid (Enkelt). Så vi försökte få henne att sova i eget rum igen utan ett lyckat resultat.

Hon somnade i vår säng som vanligt igår och vaknade tok pigg och då kände jag att nu får det vara ett slut på detta. SLUT OCH PUNGT.
Tilde och mamma går in på Tildes rum och skruvar bort ena sidag av spjälsängen och möblerar om lite 40 min senare ska det göras ett försök.
Tilde upp och ner, upp och ner, upp och ner säkert 100 gånger, där runt gången 60 kände jag hur tålamodet började tappas och svetten som framkallats av irritation trädde fram. Men jag höll humöret uppe och vips så kom hon inte mera. Eftermiddagsluren och kvällsnattningen har fungerat hur bra som helst idag och Mamma Emma har ännu en gång lyckats när pappa vart på fiskeresa.
Inte det att inte Jimmy skulle klara det,, eller Hmmm!! ne, det kanske han inte kan tålamodet där är nästan 0 hahah  Iaf när det gäller saker man måste upprepa i typ 1 timme.
Men man slipper vara två som krånglar med henne och irritera upp oss och så slutar det ändå med ett dåligt resultat och vi som sitter och surar på varandra för att vi för tillfället har mellansveriges krångligaste unge :)


Ne nu ska jag krypa ner i sängen och krama pimpens kudde och få en god natts sömn.. Natti natti

RSS 2.0