Sista dagen som mammaledig

Sitter nu här kvällen innan jobbstart med lite blandade känslor.
Vart hemma så länge nu med min underbara lilla Tilde, kommer sakna dom dagarna man bara kunde vara och inte göra nånting.
Samtidigt så ska det bli skönt och det är extra skönt att det funkar så bra med Tilde på dagis, kanon dagis är det också, kunde inte blivit bättre.
Det enda som stör mig och framför allt Jimmy är mitt schema, jobbar 13 kvällar och 3 fredagar av 4.. Tycker ju att man kan få vara ledig fredagkväll om man har ledig helg /= jaja kan ju hoppas att det blir nå ändring snart då vi fått vår sjuksyrra till Chef, hon är så himlans bra.
Håller på att packa ihop mina jobb saker men hittar fasiken inte min namnskylt (har två dessutom), tröttna på att leta, då jag märkte att jag vart på samma ställe 4 gånger och letat/= så det blir väl till att beställa en ny!!

Igår vart det en utflykt till Hälla med Mikaela&Nell för shopping och lunch, så glad att jag träffat den människan på äldre dar ;) Underbar vän!!!!
Over and out

Familjeliv

Nu ska jag skriva ett inlägg om sajten FAMILJELIV, det är inget jag upptäckt nu utan varit medlem innan Tilde kom.. Men har senaste veckorna suttit bänkad där och läst en hel del smörja..
man märker att vi har en hel del väldigt konstiga människor i vårt land..

Det kan komma saker som Man ska inte skaffa barn om man är under 25 för då är man ett barn -man har inge jobb, inget stabilt förhållande,dålig ekonomi och man försöker hitta sig själv.. hmm Idiot säger jag bara!

Eller som en tjej skrev-Var på UL och vi fick veta att vi väntar en pojke, vi är båda väldigt besvikna över detta då vi har en tjej sen tidigare och så gärna vill ha en till.. Vet inte hur det ska bli med en pojke i hemmet efter sommaren.. 
Ge mig ditt stackars, stackars barn och ge fan i och skaffa nå mer, sterilicera dig.
Visst har man väl alltid en liten önskan om vad man vill att barnet ska ha för kön men man blir väl förfasiken inte besviken /= Jag själv som har en flicka skulle bli överlycklig om jag fick en pojke när ett syskon ska till, men skulle väl aldrig bli besviken om det blev en flicka nummer 2, ALDRIG.

Men det är samtidigt väldigt kul att sitta och läsa allt som folk skriver, för dom knäppskallarna som lägger ut sådana inlägg får även höra hur knäppa dom faktiskt är av friska människor ;)

Står annars väldigt bra saker i  forumen också, där man kan prata med andra föräldrar och byta erfarenheter.

 Detta vart ett lite bittert inlägg, men jag känner att det måste komma såna inlägg också här i min fantastiska vardag..haha


Nu ska ni få er en dos ;) hihi

Blev en ute kväll i fredags, mycket , mycket trevligt hade vi hos Evelina men krogen kunde vi struntat i, kom ner alldeles för sent (blir så när det är trevligt).
Just i fredags ramlade Tilde ner från soffan, hon tycker det är jätte kul att klättra upp där och vi har sett att hon tar sig ner själv men det hände ändå att hon for i golvet /= Jag gick upp till min kära granne för fest fix och några drinkar går ner till mina älsklinga för att säga god natt innan vi åker till Eve då berättar Jimmy att hon ramlat ner från sängen.. Åå min plutta :(  Jimmy berättade även att hon hade klättrat upp på TV bänken och satt skräddare och titta på Tv när han kom in, HALLLÅ när lär sig barn !!! Men det är väl en period som förhoppningsvis kommer gå över när dom utforskat lite ;) kan ju lixom inte koppla barn eller vara vid dom heeeela tiden ;)
Hon har bra mycket tok för sig nu förtiden man kan verkligen få skratta, sitter och hoppar i sin strump/pyamas låda, provar mammas skor och styr och ställer med en vilja som är helt otrolig.
Hon har även skämt bort sin mamma med att få sova till 8 halv 9 varje morgon sen hon var 3 månader men nu ska vi upp kl 6 varje morgon, väldigt trött är man men kan tycka att det är bra att det ändrats då dagis drar igång på måndag, slipper man väcka henne.

Tilde har börjat äta mycket bättre och själv också med hennes special sked :) När hon äter sin smörgås på kvällen springer hon och matar sina gosedjur -sätter smörgåsen vid djurets huvud och smackar .. haha såå sööt

Nu sitter jag här ensam då gubben är på hockey och ungen sover sött.. mamman i boet har nyss tryckt i sig en halv gurka och 3 morötter, såklart åkte det ner med en
god dip.


  TILDE BELINA BERG OCH HENNES BUSLÅDA ;)


RSS 2.0