Helgen

Fredag morgon började min semester, kan inte beskriva känslan av när kl är 7:00 man har gjort alla måsten, man sitter med en kopp kaffe och VLT och har en halvtimme kvar innan ledighet. Det känslan borde komma oftare ;)
Hem och avlösa morfar som kom 6 på morgonen då jimmy skulle till jobbet för att se efter Tilde ( Ho verkligen älskar sin gammel morfar) så hon var super glad över det.

Leka med Tilde tills pappa kom hem.

Kl 14:00 bar det iväg till Ullared med Tina och Jennie. Bo i stuga en natt och shoppa på lördagen. Kan säga att vi bestämt att komma iväg igen i oktober med då enbart handla julklappar, kan ju vara tjänligt ;)

Tilde fick en start på höst garderoben och lite leksaker, hittade även lite plagg till mig själv!! Känns som att jag kunde tygla mitt handlande på ullared som jag verkligen inte kunnat gjort förut.
Notan förr: 5000 Kr
Notan nu: 3000 kr
Hade till och med pengar kvar av min budget (Nöjd)  ;)

Idag åkte Älsklings pappa till Villhelmina och hoppas verkligen dom får finare väder än oss, och kan fiska fullt ut när dom ser fram emot denna vecka varje år!!

Dessa låtar går rätt hårt på radion och i min hjärna!! Så stolt över att vara svensk när Amrikaner är så imponerade av TAKIDAS fantastiska låtar ;)  NJUUUUUT


 http://youtu.be/8UVNT4wvIGY    

http://youtu.be/_pIHb68euNE


RSS 2.0