Lite uppdatering om varje :-)

Några rent hemska nätter har det varit på jobbet.. Natten går väldigt fort när det händer saker men man känner samtidigt hur trött man blir, kroppen är inte riktigt skapt för att hållas igång precis hela tiden!! Men jag trivs fortfarande och jag trivs toppen med min arbetskamrat, vilket är À och O när man ska dras med varann hela nätterna ;-)
Just nu har jag lite ledigt och njuter med min älskade Tilde och min älskade Karl... Dagarna rullar på med film lite lek och så lite film,städ,träning och så lite film ;-) herre min Gud vad det ska tittas på film, vi kör morgon och kväll. Som tur är kan Tilde nu för tiden variera sig lite istället för att samma rulle ska spelas upp om och om igen, skönt det iaf. Mollie har fyllt 5 år och Tilde har fått deltagit på hennes kalas och tildes första födelsedagskalas med massor av barn!!

Tilde har nu bytt avdelning helt på dagis och är nu en av grodorna istället för en av myrorna!! vart så stolt en dag när jag kom till dagis eller stolt är man ju jämt men lite extra, en flicka vart nedtryckt på golvet dragen i håret av men pojke och var så ledsen, Tilde reagerar innan oss andra och springer fram och tar tag i pojkens tröja och drar bort honom så han landar på ryggen och säger samtidigt - SLUTA NUU går sedan fram och klappar den ledsna tjejen.
En annan sak hon måste göra innan hemfärd är att pussa alla inklusive damen som lagar mat, det är ju hjärtekrossare tycker alla i rummet även mamma fast samtidigt tänker man på alla smittor, men vad säger man, sluta med det där?? Nej det gör man inte.
Våran lilla, starka, bestämda, stöddiga
tjej!!!<3


RSS 2.0