Hästhelg

Ja nu är denna jobbhelg över, man bor tametusan där ibland. Fredag:8-21:15  Lördag:7:30-19:30 Söndag:7:30-16:30  och inte nog med det så var man bara ledig torsdagen innan, men ett plåster på såret är att man bara jobbar 2 dagar veckan som kommer nu ;)
När man kommer hem och sätter nyckeln i låste hör man min älskade Tilde skrika Mammmmma och med elefant steg springer hon fram till dörren och delar ut en bamse kram..Älska älska älska

Kan ju även berätta att när mamma och Tilde väntar på att pappsi ska komma hem så står vi i fönstret och Tilde på fönsterbrädan och när hon ser pappa, skriker hon av lycka och bankar på fönstret.


Idag ska jag och Tilde åka till hennes gammelmormor och gammelmorfar och fika, dom har även köpt tyg som måste ses.. Jag och Heidi ska sy en kycklingdräkt till Tilde, för hon ska på påskmaskerad på dagis ;) stora lilla flickan hihi

Ha en fin dag i vårsolen det ska vi ha

Over and out

Fredagkvällar inte så roliga längre

Jobb vecka nummer 3 och jag har redan hunnit varit hemma med sjukt barn, som haft en fruktansvärd hosta som tack och lov är borta nu.
Min fredag kväll ska jag spendera på Hagalidsgården vilket inte är så roligt när man är ledig i helgen, bara hoppas på ett nytt schema snart med mindre kvällar.
Har ju även blivit tillfrågad att tillsammans med en kollega bli Hagalids nya samordnare vilket är hur kul som helst nu är frågan NÄR?? Snart hoppas jag, då det verkligen blir schemaändring och lite andra arbetsuppgifter :)
Men man märker hur folk vänder kappan efter vinden .. fy fan för dom människor som aldrig kan unna någon annan något.


För övrig så håller Tilde på att få ett dussin tänder, igår hade hon så himla ont, då tackar vi herr Ipren att du finns, kan ju också vara därför hon haft hosta och massa snor. Vet att barn kan kräkas också när dom håller på att få tänder mycket märkligt vad gaddarna kan ställa till med /=

Ha en fin helg mina vänner för det ska vi försöka ha!!

Over and out

RSS 2.0