I Helgen

Igår Fredag åkte jag och Mikaela hem till Matilda och Patrik på kvällen för att tillbringa lite tid på balkongen med massa trevligt prat eller trevligt och trevligt, i andras öron skulle det nog stundtals låta som att nästa hållplats för oss var psyk .. haha .. tur att vi förstår varann iaf =)

Idag har familjen Berg/Johansson varit i sura för att fira min lillebror på hans 16 års dag.. Herre gud vad den ungen blir stor fort /=  Han fick högtalare av oss, 5 stycken och 1 bas. Nu tror jag att det kan bli många heta bråk när mamma/mattias jobbat natt och Charlie spelar för hela trägårdsvägen..hihi Men dom var också med på presenten som tur är!!

Nu sitter jag och min karl i soffan och slöar.. Inväntar att mina kompisar/grannar ska höra av sig och vilja hem från Lars Winerbäck i strömsholm.. Körde dit dom för 3 timmar sedan, och snart ska jag se till att dom får hem och sussa sött ;)
Imorgon har vi inte så många planer .. men en sak har jag bokat och det är ett besök hos Tildes Morfar på Hammarby..!!


Natti natti


Rutiner i livet

Undrar nu varför jag inte har lärt Tilde att somna i sin säng själv tidigare för.. Måste ju vara för att det är så mysigt att hon somnar bevid i soffan.
Hon var ledsen i en veckas tid när jag la ner henne och gick ut, men med kortare tid varje kväll.
In var femte min, pussa och säga god natt.. Nu lägger jag bara ner henne och hon somnar utan ett ljud.. Hon bökar säkert runt lite när man inte ser, men hon är ändå nöjd. Så nu somnar min lilla flicka själv både dag och kväll.. Sover bara en gång om dagen från att ha sovit 2 gånger .. Men dock ett sov pass på 2 timmar efter lunch, då hinner jag göra alla måsten här hemma!!
Såå skönt att man kan få kväll lite tidigare än om man ska stå och vagga Tilde eller ligga brevid varje kväll då oftast mamma somnar också haha..
19:30 får hon välling och sover innan 20:00.. Sen får mamma och pappa vara själva efter en hel dag dos Tilde ..=)  Har Mikaela att tack för att jag kom till skott att genomföra det!

Har verkligen hänt mycket med Tilde på bara några veckor.. Klätrar och tar sig fram fort som satan, pussas gör hon också, riktiga blöta saker.såå mysig.
och vilken ljudresurs hon ligger inne med. Tilde skriker, mamma härmar och skriker lite högre och så ska Tilde vara värre ändå.. hahah sööta unge..!!


Träning var det idag som gick super bra hoppas gnistan håller i, känns så nu iaf. Tränar ju med dom BÄSTA ;)

Nu blir det soffan med min Jimmy Boy!!

Nu ska jag berätta

Vad vi har gjort sen sist jag skrev för det var ju ett tag sedan.
Kan ju börja med att berätta att vi har varit på en liten semester vecka i Fjällen. Tildes första resa och hon älska det.. Blir så stolt över min tjej som var glad 99% av resan och verkade tyckta det var mysigt uppe i norr!!
På vägen upp höll jag på att krocka med ett rådjur, var så nära, så nära. Bra kört emma, bra kört säger en livrädd lillebror ;)
Nää nästa år blir det till att åka neråt i landet, tror Tilde kommer att uppskatta det mer då, med bad och lite barn att kanske leka med !!
Västervik    Öland kanske, det får vi se!

Annars har jag och Tilde umgåtts väldigt mycket med Mikaela&Nell speciellt då Jimmy var i Vilhelmina.. Var man ju typ ensamaste människan i världen kändes det som.
Men nu har jag en såån bra vän och träningskompis. Grannen kommer jag nog umgås med även fast vi blir Sura bor en vacker dag!!

Nu är vi fyra stycken som tränar ihop, tycker det går fantastiskt bra..

Idag var pappa och Tilde själva på förmiddagen och Jag, mikaela, Marianne och Nell åkte först till lasarettet för att ge blod, men efter som att det var min första gång och det var tok mycket folk så fick jag en tid för det om 2 veckor. Har ju blodgruppen 0 så tänkte att jag kunde göra en god gärning nu när det behövs :)
Sen åkte vi ut till maxi och handla lite mat eller lite och lite det vart en del;)

Och min lilla skrutta har fått dagis plats på dagiset Kolibri.. Såå glad att hon får gå där ihop med Nell och Melina och ett stort plus är ju att det är så nära både hem och jobb!! Nu försöker jag bara med att Theo ska börja där också. Tildes kille. Världen sötaste kille har hon!!

Ne nu får jag se till att det blir lite bättre uppdadering så det inte blir ett så kluddigt inlägg..

Pusss&Kram


RSS 2.0