Dom kommer på natten

Haft så himla svårt att koppla av när jag går och lägger mig, känns som att det är en hel del som kommer förändras snart efter att ha gått hemma sen 16 september 2009 ;)
Tilde ska börja dagis och jag ska börja jobba, visst ska det bli kul med lite socialt och pengar i plånboken. Men vill att själva fasen ska vara avklarad.. Tilde ska trivas och jag ska komma in i rutiner och pappa Jimmy kommer få vara mera pappa än tidigare, då jag kommer jobba kväll. Mycket som gärna vill dycka upp i mitt huvud precis när jag lagt det på kudden.
Jag vill helt enkelt att vi hoppar fram en månad.. Alla med på det ?? ;)

Jag och Tilde bestämde oss för att gå till ankorna i parken och mata dom med lite bröd, jäkla ankor och vara på, slängde ut bröd så fort jag kunde, annars hade väl Tilde sällskap med nån anka i vagnen!!
Påvägen hem fick Tilde använda hennes små ben vilket går utmärkt, inge konstigt alls att gå i dom klumpiga skorna, trode det skulle ta lite längre tid att lära sig, men icke. Sträkte även ut armarna mot en mötande dam och rusade fram och skrek -DAAAAAAAA så det vart en pratstund med henne som vart så förtjust i min hildur ;)

Jimmy kommer hem imorgon från sälen.. Dom har jätte trevligt där uppe, det förstår jag det när 70%av tiden går till att hälla i sig ÖL.. Jisses!!!  Men vattnet kanske hade frusit där uppe vem vet , finns nog en ljuv förklaring, det gör det alltid när det kommer till karlar. Hahah
Hur som helst ska det bli mysigt att få hem våran pappsi som inte alls varit borta länge men är så saknad :( Blir väl så när man lever så tätt ihop och tar kanske varann lite förgivet i vardagsruset.


Over and out

Ensam med lite sällskap ;)

Nyss lagt min älskade Tilde och nu ska jag försöka få ihop några rader.
Min Jimmy åkte upp med grabbsen till sälen och kommer hem på tisdag igen, men så jobbigt det kommer bli att sova utan min karl som alltid troget ligger brevid mig, förutom när fiske säsongen drar igång ;) 
Igår var vi och firade min mor som fyller 42 år imorgon, jag gav henne ett kort där det står du ska klippa dig 17:30 ihop med mig :) Jätte glad blev hon då hon lägger alla ÖVRIGT pengar på barn och häst. Så himla skönt och sitta där och bli ompysslad, nära att somna :)
Jimmy fick sin 30 års pressent då dom jobbade när han fyllde, han fick en "Mordvandring i Stockholm" så i sommar ska vi åka dit och gå på den och äta gott är det tänkt :)

Ikväll kommer matilda patrikoch gör mig lite sällskap. Och så ska det färgas hår på mig, svart och rött känner jag är Coooolt :) Svart över hår och rött underhår och ska försöka slänga i lite rött i min nya snedlugg får se hur det kan bli ;) bara tok kanske !!! 

MorgonMys

Lördagkväll satt jag och min älskling och titta på solsidan (gammla avsnitt) såå bra det är!!!
Bestämde även att jag skulle få sovmorgon vilket inte händer så ofta då Jimmy alltid är liiite tröttare än jag av en konstig anledning eller bara för att han är av ett annat kön ;)
Kl 9 kom han in med en bricka med smörgås,skivade äpplen,kaffe och ett tänt ljus så himla söt. Nu när jag tänker efter så ville han nog bara att jag skulle vakna och så ville han väcka mig på ett fint sätt annars kan jag ju bli arg, haha.
Men han är bäst när han sätter den sidan till och sen kommer våran lilla solstråle efter, kan man bli annat än glad ??
På torsdag fyller pappa 30 år herre gud.. Såna här tillfällen det suger att gå hemma och vara mammaledig men visst ska det bli en pressent och sen ut och äta när dollars rullar in.

Haft Emmelie och Tho på besök så kul att titta på dom små liven när dom knallar runt och för liv.
Efter dom åkt kom mamma,mattias och Mollie för att fika och leka, mollie vart tok ledsen när det vart dags att åka hem och ifrån Tilde. Hon tjatar snart hål i huvudet på Mamma och Mattias då hon vill träffa Tilde heela tiden.

Vi åkte dit i Fredags för att äta lite middag det var bestämt sen tidigare.
Mamma ringde och sa att dom misstänker att mattias har bältros, han ska till läkare så jag ringer och meddelar om vad dom sa och om ni kan komma.
Mollie fick reda på att vi kanske inte skulle komma då kom hon med lite förslag.
-Vi kan träffas utanför alla utom pappa.
-Ne det är för kallt sa mamma.
hmm
-Men pappa får åka här ifrån när Tilde kommer.
Hahah bara älskar Mollies otroliga kommentarer. Det var inte bältros så det vart en fredagkväll i sura.
 
Och dom berättade idag att Mollie hade sagt när hon var arg på pappa
-Pappa jag ska slå dig i skallen med en turk .. Hahah vad får dom allt ifrån /=




Lite tankar

Har haft min vilda Matilda på besök idag mycket trevligt som alltid, fick mina fötter fixade av henne så det var extra trevligt idag ;)
Sen sitter man och diskuterar allt mellan himmel och jord och speciellt en grej som var på tapeten som mest.. Vi har en vän vi kallar henne Anna, som blir behandlad som en påse hundbajs av sin såkallade kompis, blir bara mer och mer rasande på denna människa som inte har fått en riktig uppfostran som barn. Denna människa sätter sig på och trycker ner Anna om saker som vem har råd att köpa dyrast och mest saker till sitt barn.. Halllåå kasta nappen för faan.  Nu vet jag till 90% att Anna inte bryr sig, med det vet ju inte APAN heller .. Hur kan man vilja såra sin kompis på detta vis, en fet smäll skulle sitta på sin plats !!!! Och det blir bara värre och värre saker som sägs, man tror inte att det är sant. Jag har aldrig hört henne själv säga nått korkat med enligt Anna så vågar hon nog inte det för hon vet hur knäpp hon låter. Säger bara tur att man inte har såna människor i sin omgivning, skulle vara snuskigt. Med det sagt så är jag glad att jag har mina goa vänner, en utav dom är i Dublin och jag saknar henne såååååå. Kom nu hem igen grannen ;)

Idag åkte jag och Tilde och lämna tillbaka en hyrfilm och handla lite, hade hyrt filmen på Jocker malmaberg så vi bestämde oss för att hälsa på inne på jobbet en snabbis.. Alltså Tilde är fasiken inte nå blyg.
Agneta mötte oss och höll upp armarna för hon ville låna Tilde, vad gör ungen? sträcker ut armarna som en galning och vill till Agneta.
Väl nere på våningen så gick hon och delade ut sina ytterkläder till en farbror som satt på en stol.. Hahah inte ett dugg rädd min lilla modiga skit unge.

Nu hoppas jag sista slemmet vill lämna min hals för jag vill börja träääna NU.. Vart ett långt jul uppehåll, inte OK.
Vi planerar även för en Girls Night Out vill inte låta som en 80 kärring som har rökt påtok för mycket cigg, för så låter jag nu, Jimmy bara skrattar för jag inte får upp skiten lika lätt som han när vi hostar ikapp.. Men jag har såna jäkla kräk reflexer så jag håller på och spyr varje gång, det vill man ju inte /=


Over and out

Julen har dansat ut på emausgatan

Nu har alla julsaker dansat ut från vårat hem, eller jag har slitit ner allt och sprungit i källaren, helt slut då jag ifortfarande känner av förkylningen, men det är så kul och sen stor städa hela lyan. Så nu har vi lite nytt i våra fönster.
Förutom att hela dagen har gått till att städa och rensa så har Tilde underhållt oss en del, så gosig unge man har, går runt och gör massa hyss och sen tycker hon det är jätte kul när vi upptäcker henne.
Mamma slår vi när det inte passar och pappa nyper vi i bröstvårtorna.. hahah  Skrattar såklart inte när hon slår, eller bakom hennes rygg skrattar jag men Tilde själv får ett ajaj.
Snart är det dagis för våran flicka och jobb för hennes mamma .. Tildes inskolning är 14 feb och jag ska infinna mig på jobbet 1 mars.. Ska bli kul en ny våning och ett nytt kontaktmannaskap, tyckte om mina 2 gummor men ska man byta våning så blir det till att byta gummor/gubbar :) Hon som går för mig nu när jag är hemma ville vara kvar på min våning och jag vill såklart tillbaka där jag kom ifrån och till min Agneta <3
Så det var en snäll chef som godkände bytet :)
Så nu ser vi fram emot att jobba lite innan vi tar semester ;) hihi




Over and out

Flunsan

Har varit sjuka här sen nyårsdagen och vi tror fasiken det är svininfluensan vi åkt på, såå himla nerslagen man har varit. Först Jimmy med värk i hela kroppen,feber,halsont och en förskräcklig hosta.
Sen åker jag på det 4 dagar senare jag slapp feber men fick istället svårt att andas. Tilde har varit jättttte jobbig några dagar efter nyår bara gnällt och gapat och bara velat sitta i knät.. Tänder trodde vi tills jag kände att såhär ska man inte behöva ha det för att man ska få tänder, så ringde läkaren för en tid åt hjärtat vilket vi fick en timme senare, då hade våran älskling dubbelsidig öroninflammation. Så imorgon är sista dagen på kåvepenin kuren :) Och vi har tillbaka våran glaaaada unge igen och BORTA är öroninflammationen ;)
Hon har klarat sig från denna förkylning, helt otroligt som vi hostat,nysit och haft oss.

Och på detta helvete så köpte vi en ny tv (Jimmy upptäcker att två pixlar är trasiga) lämna tillbaka och får en ny tv, trode vi, där var det 3 pixlar döda .. Handla aldrig på net on net där säljer dom grejer som folk lämnat tillbaka för att det vart nå fel eller för att dom helt enkelt inte vill ha tv`n.
Vi som var så himla nöjda och tyckte att tvn klädde väggen så fint :( Men får titta på mediamarkt där man vet att man får en NY TV.


RSS 2.0