Flunsan

Har varit sjuka här sen nyårsdagen och vi tror fasiken det är svininfluensan vi åkt på, såå himla nerslagen man har varit. Först Jimmy med värk i hela kroppen,feber,halsont och en förskräcklig hosta.
Sen åker jag på det 4 dagar senare jag slapp feber men fick istället svårt att andas. Tilde har varit jättttte jobbig några dagar efter nyår bara gnällt och gapat och bara velat sitta i knät.. Tänder trodde vi tills jag kände att såhär ska man inte behöva ha det för att man ska få tänder, så ringde läkaren för en tid åt hjärtat vilket vi fick en timme senare, då hade våran älskling dubbelsidig öroninflammation. Så imorgon är sista dagen på kåvepenin kuren :) Och vi har tillbaka våran glaaaada unge igen och BORTA är öroninflammationen ;)
Hon har klarat sig från denna förkylning, helt otroligt som vi hostat,nysit och haft oss.

Och på detta helvete så köpte vi en ny tv (Jimmy upptäcker att två pixlar är trasiga) lämna tillbaka och får en ny tv, trode vi, där var det 3 pixlar döda .. Handla aldrig på net on net där säljer dom grejer som folk lämnat tillbaka för att det vart nå fel eller för att dom helt enkelt inte vill ha tv`n.
Vi som var så himla nöjda och tyckte att tvn klädde väggen så fint :( Men får titta på mediamarkt där man vet att man får en NY TV.


Kommentarer
Postat av: carro

Usch så jobbigt. Jag hoppas ni mår bättre nu allihop och tv bytandet går bra det med.

tråkigt att vi inte kunde fira jul ihop men tänkte om vi skulle ta en fika istället? Allihop liksom för att väga upp julafton liten

2011-01-09 @ 20:34:49
URL: http://vittorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0