Envishet

Helt otroligt vad barn lär sig fort.. Tilde somnar kl 20:00 varje kväll och rutinen är den samma, men så går lilla tjejen och blir sjuk och hennes snälla föräldrar låter henne styra lite själv med att ligga och titta på tv i sängen med oss och somna då 22:00..
Ikväll tänkte jag att nu är hon frisk och vi kan återgå till det normala typ :)  haha jo det var lättare sagt än gjort, en bestämd dam som ej ville sova, men mamma ensvis fick envisa Tilde att somna halv nio iaf.. Tilde ledsen,  Tilde sparkas och slåss för att få sin vilja igenom.. Monster unge. Hoppas nu vi får tillbaka det vi hade.
Det konstiga är att fast hon somnar 22:00 så vaknar hon iaf 7, tycker ju att hon skulle kunna sova en stund till med tanke på kvällen innan.. Hon får ju inte sina timmar sömn om vi skulle fortsätta som Tilde själv vill /=
Men det är väl så det är att vara förälder upp och ner i perioder .. Perioder människor är vad barn är har jag hört ;)

Nehe nu börjar snart BB-live som jag egentligen helst skulle vilja se med min älskade vän Mickis, men Jimmy ska spela sista hockey träningen ikväll så det blir till att titta i sin ensamhet.

RSS 2.0