Full Fart Framåt

Nu har min älskade unge börja knalla lite. Inte så att hon går från ett rum till ett annat, men har hon ett mål att gå till som oftast är mamma,pappa eller mickis så går hur bra som helst, hon vill ha nån eller något att slänga sig på ;) Sååå himla kul.

-Nu är det tid för en till tatoo. Om 2 veckor ligger jag där igen ;)  Har aldrig varit speciellt intresserad av tatueringar, men har man gjort en så finns det en risk att det blir en till :)

-Vart på jobbet idag och fått veta att jag fick byta schema rad så nu efter mammaledigheten är jag tillbaka där jag hör hemma.
Chefen satt och fika med ett par boenden på våningen när jag kom och så hörde jag en röst
-EMMA Hej, vart är din bebis?
 Och hon som fråga var en tant som bor på haga som är lite förtjust i mig och jag i henne.. Snacka om att hon har koll ;) Så himla söt.

-Imorgon går bilen mot Morgongåva för barnloppis.. Vet sen tidigare att det är tok bra loppis, så det ska bli kul och se vad man kommer hem med.
 
-Tilde fyller år om 1 vecka.. Hallå, 1 år. jisses vart tog tiden vägen?!?!

-Ullared 28 November för att handla julklappisar  .. Någon som ska med ???

Over And Out

Vilken Natt

Natten till idag var Tilde inte alls rolig,somnade kl 19 för att sen vakna kl 21 och somna kl 23 och vara uppe 2 1/2 timme mitt i natten. Tror det är hennes tänder som bråkar med henne, dreglar och gnuggar king munen och så slänger hon in ett litet gnäll då och då;) Hoppas dom inte stör henne inatt.
Jaha SVERIGE TRE KRONOR är fasiken hopplösa, orka förlora på detta vis och mot finland av alla lag också, nog är finland ett mycket bra lag , men man vill alltid slå finland av nån konstig anledning/=
Jimmy är nu och kollar hockey i E-tuna så jag och Tilde försökte heja fram sverige,att dom inte hörde det?? ;)

Tilde har i dag visat prov på att hon är lite modig iaf.. Knallar några steg och står själv längre stunder..Mamma och pappa blir tok glada och ylar på och Tilde tittar på oss och det bara lyser stolthet och glädje om ungen!!!

Nehe nu ska jag kolla på ensam mamma söker,måste bara se och följa hur det går för super goa mamman Emmaoch hennes dreglande karlar.
 

Over and out


Det var den dagen

Herre gud vad jag är kass på att skriva blogg, den är snart DÖD jue =)
Men nu ska jag försöka.
Idag har jag fått det obligatoriska morgon besöket av Mickis efter att hon lämnat dottern sin på dagis,men hon hade även med sig Eve&Linnea. Så Tilde har fått busat med Linnea på förmiddagen. Så himla söt och tillbakadragen första 20 min och Tilde är tvärtom, ångvälten själv ;) Lite synd om Linnea till en början.
Sen har väl dagen rullat på med städ, tvätt och middagssömn för Tilde.
Tildes blivande dagis har även ringt och hon ska inskolas lite tidigare, 30 Januari är hennes första dag 1 månads inskolning fick hon, tycker dock jag bara är bra, då hon får lite mera tid att verkligen känna sig trygg och mamma kan tryggt gå till jobbet och ge 100 % där, istället för att behöva tänka på min skrutta !!
Men det kommer bli så förbaskat jobbigt då jag aldrig vart ifrån min lilla gumma längre än 1 timme, kanske skulle ta och öva lite med släkt och vänner ;)
Nu har jag kommit igång med träningen också efter förkylningsvändan, är så himla skönt. Har aldrig varit med om mer långdragen och plågsam förkylning.

Over And Out

RSS 2.0