Ensam fast ändå inte

Ja så är det,känner mig jätte ensam fast jag har dom bästa vänner man kan ha och en underbar dotter som håller låda.
Dagarna går väldigt fort när man har Tilde gumman men när hon somnat så brukar jag ha min Jimmy runt i kring mig.. Men men då får man sakna varann lite, det är ju alltid nyttigt kan jag tro :)
Nyss hemma ifrån ett tränings pass, svettats satan ;) 
Tilde somnade och min kära vän ville gärna sitta hemma hos mig medans vi var iväg, Tilde är ganska van med Matilda så är inte ett dugg orolig, eller jo kanske lite men det är man väl som mamma kan jag tro :)
Så jag tog Matildas karl Patrik och Min kära vän Mikaela, även kallad grannen och åkte och tränade, så nu är vi tre som kämpar på .. Såå kul!!
Imorgon ska Jag,Tilde och Mikaela till babyshoppen och handla lite kläder till våra hjärtan och ut en sväng till Ica Maxi, sen får vi se vad dagen bjuder på.






Poff poff Poff

Väldigt dålig uppdatering på min blogg, kanske inte är min grej detta, men ska försöka i alla fall ;)
Igår kom Matilda&Patrik på besök, dom ville ta en kopp kaffe och kolla när jag rensade våran garderob men det slutade med att jag och matilda slet som djur och patrik vart lekfarbror och badade Tilde på balkongen.
Och poff så har Tilde fått ett rum, vart kanon bra fast pappa ska ha sin dator där inne så blev det bra. Det får vara så tills vi hittat ett annat boende och kommer inte leta aktivt efter det heller fören jag börjar jobba, så då tyckte jag att Tilde kude få ett rum nu och inte vänta 1 år.

Tilde var även på BVC i Måndags och hade gått upp nästan 1/2 kg och växt 3 cm .. Från 6830kg till 7220kg och 64.6 cm till 66,5cm.. Gick ner i vikt ett tag då hon hade magsjukan men har nu återhämtat sig .. Gjorde även hörseltest som hon klarade galant, fast det var i tidigaste laget sa Åsa.. Brukar vara 8 månader och äldre när Boeltestet görs men hon visste redan när vi bokade tiden i maj att Tilde skulle kunna klara dét tidigare sa hon =) Min skrutta!!!

Annars har jag tillbringat många dagar i värmen ihop med Mikaela&Nell, underbara människor!!!
Mikaela har även börjat träna med mig så nu har jag min efterlängtade träningskompis och hon tycker det är ganska kul också, bättre kan det inte bli!

Jaha ikväll ska man ut och jobba igen, nu är det bara två nätter kvar sen får jag vara ledig ett tag till ;)
Skönt att man gjort alla nätter snart .. Då ska jag i helgen belönas med god mat och mys innan min Jimmy boy åker till fjällvärlden, kommer sakna han såå mycket, men jag och Tilde får vara hemma och packa väskor och Jimmy får bara hem och packa om sin väska för v 30 åker vi till ljungdalen som vanligt.

1 vecka i Ljungdalen:Emma,Jimmy,Tilde,Morfar,Stefan,Charlie och Ellen .. Ska bli otroligt skönt att komma iväg !!

Häääärliga dagar

Vilken hög sommar vi nu fått, lite för varmt ibland. Har nu gått och köpt mig ett tränings kort på apalby som jag skulle gjort för länge sedan. Försökte dock få nån tränings kompis, men lyckades inte så bra med det så det blir till att harva runt själv!!
Men det gick ju kanon det också, var ensam på gymmet =) Svetten rann och armarna värkte, men det är ju skönt det också om man vet varför ;)

Dagen i övrigt har spenderats i lekparken bakom huset med grannskapet *trevliga prickar*
Tilde har bara njutit hela dagen av att sitta på sin filt och titta på när barnen springer runt och man ser på henne hur hon bara skiner upp som solen när hon träffar barn.. Hon har även rivit lite i gräset som är så himla kul :)
Blev till att äta middag för Tilde ute i det gröna, fick vi anvädning för mat termosen också. 

Matilda och patrik har även varit här på en kaffe och jordgubbar och lite balkong häng medans Tilde sussa middag!!

  Igår var Mamma&Tilde med Mommo och moste Mollie till stallet där Tilde  
                                                          fick se hästar i sin egen storlek .


Jobba jobba jobba !!

Nyss hemkommen från tredje nattpasset och är faktiskt ganska pigg. Kommer hem och hör ett svagt ljud från sovrummet, där ligger Tilde vaken och pratar med sig själv för pappa sover som en stock!! Så nu låter jag Jimmy få sovmorgon så kan jag sova om någon timme. *Han är världens bästa pappa* tagit Tilde och klarat det galant nu när jag jobbat, så då får han en sovmorgon. Har båda varit oroliga för hur det ska gå vid nattningen av Tilde men vi har verkligen oroat oss i onödan.
Tilde sitter för tillfället på golvet bland massor av leksaker och såklart den älskade filmen Lejonkungen på tv:n.. Hon bara älskar den filmen, sitter bara och stirrar speciellt när det är musik och sång!!

Igår åkte jag och bästaste Emmelie till sura för att kolla in Marknaden och öl fotbollen, vill inte gå ner detta år på city festen, dels för värmen och dels för att det är på tok för mycket folk, man kommer inte fram och vissa människor bryr sig fan inte att man kommer med vagn, bara går på. Så det blev en lugnare tillställning i år.
Mötte även upp kusin och familj, och är man i sura så träffar man halva släkten på såna här tillställningar ;)
 
Ikväll ska jag ut natt igen men efter det är jag ledig en hel vecka för att sedan jobba mina två sista nätter för denna gång. Kommer säkert hoppa in och ta nån tur då och då för att få lite extra i kassan, inte direkt rik av att gå hemma och vara föräldraledig /=


RSS 2.0