Vad har hänt sen senast?!?!

Helgen som var blev en trevlig en.. Kusin med fam och Matilda&patrik på besök det blev mycket prat, Mycket kaffe och en och annan öl för vissa!!
Vart lite scharader, så himla barnsliga vi var där för en stund men det var otroligt kul.. Tur att Tilde&Melvin sov annars hade dom skämts över oss ..haha
Har väl inte hänt speciellt mycket, vardagarna rullar på som vanligt mycket fort nu när Tilde kommit till världen *Älskade Unge*
Hon har börjat skratta med läte, hjärtat smällter när man får höra det, händer inte så jätte ofta men kan leva länge på det när det väl händer.. Men flinar med en stor mun varje dag iaf.. Och babysitter åker hon ur om man skulle glömma spänna fast henne, sånt himmmmla drag i den nu!!
ÅÅ Höll på att glömma vi har ju förtusan bokat DOP, kunde inte fått ett bättre datum 6 Juni NATIONALDAGEN.. Så ni som ska bjudas får väl en inbudan senare ;)
Så nu återstår en massa planering kring det!
Haft Matilda&Patrik här idag så mysigt. Sen blev det lite mat när Älskling kom hem Spagetti&köttfärsås..haha ovanligt äts typ 1-2 gånger i veckan här!!
Sen blev det till att handla lite med Emmelie som vanligt =)
Nu ska vi slå på en film innan vi sluter ögonen för dagen..


   <----Tilde Belina Berg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0