Hej hopp

Dagen har tillbringats med Emmelie och våra Trollungar.. Tilde blir så glad när hon ser Theo och Theo blev ledsen och såg lite rädd ut när han såg Tilde..Hihi Satte oss i solen på en bänk i våran lekpark medans barnen sov så skönt i sina vagnar!! Och så kom en gammal jobbar kompis förbi som har gått i pension, har tänkt mycket på henne hur hon har det, då hon inte har någon att umgås med förutom sin son som lämnat fågelholken!!
Tänkte att HUR ska hon klara sig från att jobba när det var där hon fick ut det sociala och hon tyckte verkligen om jobbet. Men hon mår så bra så och åker till Polen (hennes hemland) i flera månader i stötten!! så kul att se att det fortfarande var den pratglada och spralliga Irena!!
Vart även en promenad ner på stan också på eftermiddagen!!
Nu ligger min skrutta och sover så sött i sin säng och jag sitter här bänkad framför Tv n /datorn.
Imorgon ska vi till sura, hade tänkt att svänga in på öppen mottagning på BVC innan, för att mäta och väga lillan, så kul, speciellt nu när hon äter mat och dricker välling!!
Sen kommer Tildes pappsi till sura efter jobbet och vi ska bland annat åka och hämta dopklänningen i Hallsta.. Min gamla dopklänning.. Ska bli kul att se den efter si sådär 23 år ;)

Hörs snart .. En Kram dig kära bloggläsare

                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0