Det händer väldigt mycket lite fööör fort ;)

Ja minsann, så kul det är med lilla Tilde. Över en natt så skippar hon att åla sig fram och kryper som en gaalning och nu tar hon verkligen för sig och går runt soffan för att sen ta i gåvagnen och knata iväg.. Hon går jätte bra med vagnen. Snart vågar hon släppa taget också och ta nått steg för egen maskin. Har försökt få henne att släppa och gå till mammsi men då sträcker hon ut handen och mammam får hjälpa ;)
Och en annan sak som också dykt upp från ingenstans är hennes dampliknande beteende, hon har alltid varit glad när hon träffat människor och allra helst barn, men så fort en unge visar sig nu innan för dörren så klappar hon hysteriskt händerna och snurrar runt i cirklar och skriker. Tildes sätt att säga välkommen till sina vänner kanske, dom kan bli väldigt skrämda av hennes gästvänlighet.
Samma när vi kommer ut i trapphuset ska hon skrika så det ekar .. aaaa   aaaa   aaaa hela vägen ut!! haha
Myyys unge

Jaha på lördag ska vi på med stövlarna (dom igendammade) och ut och dansa på Blue moon .. Var inte igår precis. Förkaka hos Matilda&Patte, längtar faktiskt till att få göra sig lite i ordning, kommer ju inte direkt högst upp på prioritets listan för tillfället ;) ´Och pappa och Tilde får mysa själva, men ungen somnar ju kl 19 på kvällen så han får nog liten egentid med !!

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0