Nu är det Tisdag

Igår blev det kaffe med Jessika&Rasmus, lilla rasmus 1 månad.. Fasike vad fort man glömmer, kommer inte ihåg när Tilde var ett litet knyte som kura ihop sig fast det bara var 4 månader sedan!
Vi tog en promenad till vårt kära BVC det var rasmus som skulle lägga sig på vågen denna gång, allt gick ju galant för lilla pöjken!
Sen vart det hem till oss för kaffe och lite bebis bus, mycket trevlig dag!

Vaknade idag före Tilde, hur skönt är inte det man kan gå upp i lugn och ro och fixa frukost och sätta på kaffe och sen gå in och titta på lilla flickan tills hon vaknar, brukar inte dröja så länge tills hon slår upp dom blå när mamma redan gått upp *mys*
Sen mat i Tildes mage och iväg med vagnen på en tur mot ICA grytan för att handla lite.
Snart har vi den förbaskade tvätt stugan och matilda är här, men har just forit iväg för att köpa äpplen till en äppelpaj vi ska gotta oss med.

Sen måste jag bara få med en sak på ett par rader, blir så ilsken, ledsen och flyyy förbannad när jag ser eller hör att något djur far illa. En kanin som några killar roade sig med att spruta tändvätska och tända eld på.. Usch ibland skäms jag för att vara människa och skulle inte tveka 1 sekund på att få blåsa skallen av ett sånt avskum!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0